Terugval en Verleiding

Iedereen die wel eens een paar kilo is afgevallen of daar mee bezig is, weet dat terugval en verleiding op de loer liggen. Afvallen is moeilijk, maar het aller-moeilijkste is om afgevallen te blijven. Hoe zorg je dat de kilo’s er af blijven, in een wereld vol met verleidelijke etenswaar?

Direct bestellen

Terugval en verleiding

De kunst om afgevallen te blijven

ISBN: 9789088506222
152 pagina’s

Prijs: € 21.50 

Bij bestelling boven de €20,- worden geen bezorgkosten in rekening gebracht (niet van toepassing voor buitenland zendingen)

Naam

E-mail

Straat + huisnummer

Postcode

Woonplaats

Bedrijfsnaam (waarvoor werkzaam)

Geen verzendkosten, verzending binnen 24 uur na betaling

De auteurs laten zien dat het mogelijk is om stap voor stap je eetgewoonten te veranderen, af te vallen en ook afgevallen te blijven.

Annemieke Hoogland, GezondheidsNet

Het geeft goed inzicht in het eetgedrag, leert verleidingstrucs te doorzien en slimme stappen te ondernemen om het aangeleerde gedrag te behouden.

Recensie, Nieuws voor Diëtisten

De uitleg in het boek is wetenschappelijk onderbouwd maar is op een leesbare manier vertaald naar de praktijk.

Everdien van der Leek, I'am a Foodie

Het bevat praktische oefeningen die in de diëtistenpraktijk te gebruiken zijn.

Marianne Wind, Diëtist

Het boek biedt je veel houvast en is een aanrader. Het houdt je scherp. Afvallen houdt namelijk niet op bij -doel bereikt, dus klaar-.

Janine Dolk, Diëtist

Eten zal altijd blijven verleiden, maar we hoeven niet altijd toe te happen. Dit boek geeft waardevolle inzichten en je leert voedselverleidings- trucs te doorzien. Geschikt om zelf mee aan de slag te gaan of een ander erbij te begeleiden.

Sharon Hasselbaink, Psycholoog

 

 

850622

 

Terugval en verleiding is een praktisch werkboek dat stap voor stap afvallen, de moeilijke momenten daarbij en de verleidingen aanpakt. Deze methode is wetenschappelijk onderbouwd en maakt gebruik van theorieën en onderzoek op het gebied van psychologie, gewichtsmanagement en verandermanagement. Het is toegankelijk geschreven met uitleg, voorbeelden, verhalen en oefeningen.

In Terugval en verleiding wordt onder meer beschreven hoe je signalen van een naderende terugval in een vroeg stadium herkent en wat je ermee kunt doen. Wat moet je doen als het toch niet helemaal gelukt is? Hoe zorg je dat je het wél vol kunt houden? Doel is dat je je gewicht beter kunt managen en daardoor beter in je vel zit.

Terugval en verleiding is een boek voor mensen die zelf aan de slag willen, maar ook uitstekend te gebruiken door diëtisten, leefstijlcoaches en psychologen bij de begeleiding van hun cliënten.

1-daagse Masterclass Terugval en Verleiding