Trainingen

Brickhouse Academy geeft verschillende trainingen en nascholingen voor professionals over leefstijl en gedragsverandering. We vinden het belangrijk dat alle trainingen en nascholingen evidence-based zijn en door experts op hun vakgebied worden gegeven. Laat je ook inspireren door onze experts!

verpleegkundig coach
NVvPO
Verpleegkundig Specialisten
V&V

Verpleegkundig Coach Gedrag en Leefstijl

Deze meerdaagse training helpt je om patiënten beter te coachen en te begeleiden naar een gezondere leefstijl, meer therapietrouw of naar een beter zelfmanagement van hun ziekte.
4 lesdagen + 8 uur e-learning
Stoppen met roken
Kabiz Stoppen met roken Coach (6 punten)

Terugval – SMR

Tijdens deze training duiken we in de theorie en praktijk van terugval en kijken we wat jij kan doen om samen met je cliënt/patiënt de terugval te voorkomen of zo klein mogelijk te houden.
1-daagse training
GGZ
LV POH-GGZ 18 punten
V&V 18 punten

Aan de slag met leefstijl in de GGZ

In deze training leer je als GGZ-professional over de rol van leefstijl in de GGZ en hoe je daarmee in de praktijk aan de slag kunt gaan.
3-daagse training
leefstijlcoach opleiding
BLCN en CPION geaccrediteerd

Registeropleiding LeefstijlCoach

Bij LeefstijlCoach Academy kun je een eenjarige post-HBO opleiding volgen, waarin je je ontwikkelt tot gecertificeerd leefstijlcoach. De LeefstijlCoach Academy is onderdeel van Brickhouse Academy.
16 lesdagen
terugval en verleiding
ADAP, diëtisten 8 punten

Terugval en Verleiding

Tijdens deze training duiken we in de theorie en praktijk van terugval en kijken we wat jij kan doen om samen met je cliënt/patiënt de terugval te voorkomen of zo klein mogelijk te houden.
1-daagse training
leefstijlcoaching
BLCN Leefstijlcoaches, 15 punten

LeefstijlCoaching bij Kanker

In de training LeefstijlCoaching bij kanker staat centraal hoe leefstijlcoaching een bijdrage kan leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven tijdens en na de behandeling van kanker.
2-daagse training
evidence-based
NVvPO POH, 12 punten

Evidence-based LeefstijlCoaching

In de training Evidence-based LeefstijlCoaching leer je om jouw begeleiding en coaching te voeden met evidence-based gedragsveranderingstechnieken.
2-daagse in-company training