Smartsize Me

Hoe kun je overleven in de eetjungle en afvallen? In Smartsize Me wordt op basis van wetenschappelijk onderzoek over eetgedrag, lichaamsgewicht en gedragsverandering beschreven waardoor mensen overeten. Op een toegankelijke en leuke manier wordt wetenschappelijk onderzoek vertaald naar praktische tips voor dagelijks gebruik.

Bestel direct

Smartsize Me

Afvallen op een slimme manier

ISBN: 97894 63190190 
Prijs: €14,95 (exclusief bezorgkosten €1,99). Bij bestelling boven de €20,- worden geen bezorgkosten in rekening gebracht. 
 

Naam

E-mail

Straat + huisnummer

Postcode

Woonplaats

Bedrijfsnaam (optioneel)

Verzending binnen 24 uur na betaling

Boek zonder poespas en toch evidence based en toegankelijk.

Bol.com, Lezer

Praktisch en toegankelijk.

Bol.com, Lezer

Smartsize Me received the EMGO+ Societal Impact Award.

EMGO, Institute for Health and Care Research

Geen complete dagmenu’s dus, maar wel bruikbare inzichten en praktische opdrachten. Het boek houdt je een gezonde spiegel voor. Het geeft je inzicht in je eetgedrag. Het laat je zien waar het fout gaat, maar vooral ook hoe het beter kan. Ook is er aandacht voor emotie-eten, lastige gezinsgenoten en feestjes en partijen.

Recensie, GezondheidsNet

Wie af wil rekenen met het jojo-effect, helemaal klaar is met dat ene crashdieet of die blijvende vetrolletjes maakt met dit boek een grotere kans dan ooit op een gezonder lichaam.

Recensie, Scientias

Juryrapport: Een knappe manier waarop de schrijvers erin geslaagd zijn om de resultaten van wetenschappelijk onderzoek in gewone mensentaal te vertalen. Op deze manier wordt een van de belangrijkste gezondheids problemen van Nederland op een uitnodigende manier gepresenteerd.

Gouden Veer, De Nationale Schrijfwedstrijd

 

Smartsize Me Winnaar Gouden Veer

 

Smartsize Me; afvallen op een slimme manier 

Hoe kun je op een verantwoorde manier afvallen en controle krijgen over je gewicht? Dit boek helpt je daarbij. Smartsize Me is niet het zoveelste dieetboek en het schrijft zeker niet voor wat je wel en niet mag eten. Op basis van wetenschappelijk onderzoek over eetgedrag, lichaamsgewicht en gedragsverandering krijg je zicht op je eetpatroon en de redenen waarom je eet.  Op een no-nonsense manier laten de auteurs zien hoe je kunt overleven in de eetjungle en gewicht kunt verliezen.  Met behulp van psychologische inzichten en managementtechnieken leer je focussen op hoeveel in plaats van wat je eet. Aan de hand van praktische tips en lekkere voorbeeldrecepten toont het boek hoe je gangbare gerechten kunt bereiden met minder calorieën. Een positief, goed gefundeerd boek dat inspireert tot blijvende controle over je gewicht.

Smartsize Me is een toegankelijk boek voor mensen die zelf aan de slag willen, maar ook uitstekend te gebruiken door diëtisten, leefstijlcoaches en psychologen die mensen helpen om af te vallen.

Ingrid Steenhuis is hoogleraar Preventie aan de Vrije Universiteit.  Maartje Poelman is diëtist en gezondheidswetenschapper. Wil Overtoom heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en begeleidt verandertrajecten.

Smartize Me staat nu op Loketgezondleven.nl met Goede aanwijzingen voor effectiviteit

1-daagse Masterclass Smartsize Me